Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Okospelus veszi kezelésbe a babákat

2021.03.28 20:34

A XXI. században mindennap hallhatunk valami új felfedezésről, megoldásról, ami megkönnyíti mindennapjainkat. Ennek legkényesebb területe, illetve témaköre gyerekeink biztonsága, hiszen miért változtatnánk a jól bevett módszereken, ha egyszer már működnek? A válasz a védelem jelentős növekedése zéró kockázattal!

A Pine Smart okos pelenka kifejlesztése az Isztambul Egyetem Orvostudományi Kar oktatói részvételével zajlott. A cél egy olyan pelenka létrehozása volt, amely képes kiszűrni a húgyúti fertőzést. Határozottan ki lehet jelenteni, hogy sikeresen teljesítették a kihívást!

A világon egyedülálló Pine Smart okos pelenka működésének alapelve kifejezetten egyszerű. A nitrit meghatározása elterjedt módszer a bakteriális húgyúti fertőzések diagnosztizálásában, a Pine Smart pedig képes erre. Amint azonosítja a nitritet, figyelmeztetésképp egy jól látható, rózsaszín csík jelenik meg a pelenka külsőjén. A pelenkát ajánlott napi rendszereséggel, a fürdetés után használni, hiszen így minél hamarabb fény derül a fertőzésre. Ebben az esetben pedig már a tünetek jelentkezése előtt meg lehet kezdeni a kezelést!

Okospelenkáink 5 különböző méretben kaphatóak

A fentiek alapján jól látszik, hogy a Pine Smart egy XXI. századi megoldást nyújt egy hétköznapi problémára. Használatával mindig egy lépéssel a fenyegetés előtt leszünk, legapróbb családtagjaink egészsége pedig megmarad!

Webáruház készítés